Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - واتس اپ چند ماه پيش خبر از عرضه اپليکيشن جديدي براي کسب و کارها داد و به عنوان بخشي از اين سرويس جديد، آن ها اکانت هاي بيزينسي را به صورت به محدود به نسخه آزمايشي واتس اپ آوردند. امروز اين کمپاني بالاخره به وعده اش عمل کرد و واتس اپ بيزينس (WhatsApp Business) را براي کمک به کسب و کارهاي کوچک تر منتشر نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش جام‌جم آنلاين به نقل از ديجياتو، اين اپليکيشن رايگان بوده و فعلا نسخه اندرويد آن در کشورهاي اندونزي، ايتاليا، مکزيک، انگلستان و ايالات متحده آمريکا در دسترس است. البته واتس اپ قول داده که در هفته هاي آتي اين اپليکيشن را براي سيستم عامل iOS و مارکت هاي بيشتر عرضه کند.
واتس اپ بيزينس مشابه خود اپليکيشن اصلي است با اين تفاوت که ويژگي هايي براي ساخت پروفايل هاي بيزينسي مي دهد. کسب و کارها مي توانند اطلاعات مهمي از جمله ايميل، آدرس فروشگاه يا وب سايت ها را به پروفايل خود اضافه کنند تا کاربران راحت تر بتوانند با آن ها ارتباط برقرار نمايند.

اکانت هاي کسب و کار واتس اپ با يک آيکون سبز رنگ مشخص مي شوند.
جدا از اينکه در اين نسخه از واتس اپ، ابزارهاي پيام رسان هوشمند در اختيار کسب و کارها قرار مي گيرد. چيزي که پيشتر مشابهش را با فيسبوک مسنجر ديده بوديم. به عنون نمونه مي توانيد براي سوال هاي تکراري جواب هاي سريع بگذاريد و يا وقتي که در دسترس نيستيد، به مشتريان بگوييد که فعلا سرتان شلوغ است.
دسترسي به آمار پيام ها نيز از ديگر ويژگي هاي واتس اپ بيزينس به شمار مي رود. بد نيست بدانيد براي ارتباط با کسب و کارهايي که از اين اپليکيشن جديد استفاده مي کنند، احتياجي نيست که شما هم يک اکانت واتس اپ بيزينس بسازيد و با همان واتس اپ معمولي مي توانيد با آن ها حرف بزنيد.

WhatsApp Business
قيمت: رايگان با پرداخت درون برنامه اي
سازنده: WhatsApp Inc
سيستم عامل: اندرويد
حجم: 32 مگابايت
دانلود:
گوگل پلي

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۰۶۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش دریافت وام های کسب و کار اعلام شد

یر کل پایش، ممیزی و نظارت سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب‌وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب‌ و کارهای حقیقی است و نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

به گزارش ایسنا، مهدی مظفری با بیان این مهم که اعطای وام براساس تبصره ۱۸ آیین نامه «حمایت از سکوها و کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال» صورت می‌گیرد، درباره جزییات بیشتر این خبر اظهار کرد: این وام به دسته‌ای از کسب و کارهای حقیقی، حقوقی و صنفی تعلق می‌گیرد که دارای حداقل سه ماه سابقه فعالیت در زمینه فروش کالا و یا ارائه خدمات بر روی سکوهای مشمول هستند.

به گفته وی، این سکوها شامل ایتا، روبیکا، سروش پلاس، شیپور، کسبینو، آی گپ و بله می‌شود.

مظفری با اشاره به وجود دسته‌بندی در این تسهیلات افزود: سقف این تسهیلات مبلغ پنج میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقوقی، سه میلیارد ریال برای کسب وکارهای صنفی و ۲ میلیارد ریال برای کسب و کارهای حقیقی است. نرخ سود آن ۱۵/۳۳ درصد، دارای شش ماه تا یک سال تنفس و بازپرداخت سه ساله است.

روش دریافت وام های کسب و کار

طبق اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران، مدیر کل پایش، ممیزی و نظارت، در خصوص چگونگی فرآیند ثبت درخواست وام بیان کرد: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات می‌توانند با مراجعه به سامانه ۱۶۴۹ به نشانی https://۱۶۴۹.ir، «شیوه‌نامه اعطای تسهیلات به کسب و کارهای حوزه اقتصاد دیجیتال» را مطالعه کنند.

پس از ارسال فرم، بارگذاری مدارک و انجام ارزیابی اولیه توسط کارشناسان، درخواست به ادارات کل ارتباطات استانی موردنظر ارسال می‌شود و پس از مشخص شدن نتیجه نهایی، به بانک عامل جهت پرداخت، ارسال خواهد شد.

گفتنی است، کوتاه شدن زمان بررسی، اجرا و تصویب این وام نسبت به دوره‌های گذشته، اصلی ترین مزیت آن نسبت به دوره‌های گذشته است؛ به طوری که پیش از این، ۲ ماه الی ۷۵ روز زمان لازم بود تا وام تصویب شده به بانک عامل برسد.

اما در شرایط کنونی، این زمان حداکثر به یک ماه کاهش یافته است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نسخه جدید بدنسازی حیوانات رسید! (+تصاویر)
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • راه‌اندازی فروشگاه اینترنتی محصولات فرهنگی ـ هنری هنرمندان
  • روش دریافت وام های کسب و کار اعلام شد
  • شهروند خبرنگار انعکاس صدای مردم
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان
  • رئیس فدراسیون والیبال از جیب خودش برای تیم ملی هزینه می کند
  • مشاوره تحصیلی هوشمند در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت
  • کیش دستوری به پیامک بانکی