Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین و به نقل از ایسنا، واتس‌اپ در ششم ژانویه اعلام کرد کاربران باید تا هشتم فوریه با تغییر شرایط استفاده از سرویس این پیام رسان که شامل جمع آوری اطلاعات نظیر شماره تلفنها و اطلاعات مکان توسط فیس بوک – شرکت مادر واتس‌اپ – و زیرمجموعه هایش است، موافقت کنند در غیر این صورت دسترسی به این برنامه را از دست می دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واکنش گسترده کاربران باعث شده است واتس‌اپ توضیح دهد که این تغییرات شامل کاربران در خارج از اتحادیه اروپا و انگلیس می شود و تغییر حریم خصوصی پیامهایی که کاربران با خانواده و دوستانشان رد و بدل می کنند را دربرنمی گیرد.

آمار شرکت تحلیل اپلیکیشن "سنسور تاور" نشان می دهد سرویس پیام رسان رمزگذاری شده سیگنال در پی اعلام تصمیم واتس‌اپ با رشد عظیمی در شمار کاربرانش روبرو شده است. از ششم تا دهم ژانویه این برنامه از فروشگاههای برنامه اپل و گوگل در سراسر جهان ۷.۵ میلیون بار دانلود شده است که رشد ۴۲۰۰ درصدی نسبت به هفته پیش را نشان می دهد.

این اپلیکیشن روز چهارشنبه در صدر پردانلودترین برنامه های فروشگاههای برنامه اپل و گوگل در آمریکا بود. فاکس نیوز گزارش کرده که این برنامه از روز دوشنبه در صدر برنامه های پردانلود قرار گرفته است.

جهش دانلود سیگنال با حذف اپلیکیشن شبکه اجتماعی پارلر مصادف شده که محبوب طرفداران ترامپ بوده است و به دلیل قطع میزبانی وب از سوی آمازون از دسترس خارج شده است. آمازون روز دوشنبه اعلام کرد خدمات میزبانی وب را برای پارلر قطع می کند و اعلام کرد نمی تواند برای مشتری خدمات فراهم کند که قادر نیست محتوای تشویق به خشونت را در پلتفرمش شناسایی و حذف کند.

سیگنال پس از اعلام تغییرات جدید از سوی واتس‌اپ و توصیه چهره های برجسته ای مانند الون ماسک و ادوارد اسنودن، مورد توجه کاربران قرار گرفته است. ماسک هفته گذشته در توییتی نوشت: از سیگنال استفاده کنید. این توصیه پیامد غیرمنتظره ای داشت و باعث صعود ۱۱۷۰۰ درصدی ارزش سهام شرکت "سیگنال اَدوَنس" به دلیل تشابه اسمی با اپلیکیشن سیگنال شد.

تلگرام هم شاهد ورود کاربران جدیدی به این سرویس بوده و بین ششم تا دهم ژانویه ۹ میلیون کاربر جدید به این اپلیکیشن پیام رسان پیوستند که رشد ۹۱ درصدی در مقایسه با هفته پیش از آن داشت و اکنون در رده دومین برنامه پردانلود فروشگاههای اپل و گوگل قرار دارد.

بزرگترین بازار رشد هر دو برنامه هند بوده و ۲.۳ میلیون نصب جدید معادل بیش از ۳۰ درصد از کل نصبهای جدید سیگنال و ۱.۵ میلیون نصب جدید تلگرام معادل ۱۶ درصد مربوط به هند بوده است. دومین بازار بزرگ سیگنال هم آمریکاست که کاربران بیش از یک میلیون بار این برنامه را نصب کردند.

بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، برایان اکتون که موسس هر دو اپلیکیشن واتس‌اپ و سیگنال است،به تک کرانچ گفت: با وجود محبوبیت روزافزون سیگنال، این اپلیکیشن جایگزین واتس‌اپ نمی شود. با این حال مردم این دو اپلیکیشن را برای مکالمات مختلف استفاده خواهند کرد و سیگنال تمام قابلیتهای واتس‌اپ را کپی نکرده و نمی کند.

شمار کاربران فعال تلگرام اکنون از مرز ۵۰۰‌میلیون عبور کرد

همچنین شهروند نوشت: گفته می‌شود واتس‌اپ تغییراتی در مقررات حریم شخصی خواهد داشت. مقرراتی که کاربران را مجبور به اشتراک‌گذاری داده‌های شخصی با فیس‌بوک می‌کند تا از این راه درآمدزایی داشته باشد و اگر شما اجازه این دسترسی را ندهید از ۸ فوریه یعنی ۲۰ بهمن امسال دیگر نمی‌توانید از خدمات واتس‌اپ استفاده کنید.

همین اتفاق باعث شد بسیاری از کاربران واتس‌اپ به فکر کوچ از این اپلیکیشن باشند و «ایلان ماسک» هم که ثروتمندترین فرد جهان است، در واکنش به این حرکت واتس‌اپ از مردم خواست که به پیام‌رسان سیگنال بپیوندند و بنا به‌ گزارش رویترز، داده‌های جمع‌آوری‌ شده‌ نشان می‌دهد دانلود سیگنال در فروشگاه‌های آنلاین در روزهای اخیر افزایش چشمگیری داشته است.

هر چند واتس‌اپ پیام‌رسان متعلق به فیس‌بوک، روز سه‌شنبه در مورد حفظ حریم خصوصی افراد اطمینان داد. آدام موسری، مدیر فیس‌بوک و رئیس اینستاگرام در توییتی گفت: «اطلاعات غلط زیادی» در مورد به‌روزرسانی خدمات واتس‌اپ به وجود آمده است.واتس‌اپ به دومیلیارد کاربر خود اعلام کرده است که در صورت تمایل به استفاده از این پیام‌رسان، باید اجازه دهند تا داده‌هایشان را با فیس‌بوک شرکت مادر این اپلیکیشن به اشتراک بگذارد.

این در مورد کاربران انگلیس و اروپا صدق نمی‌کند. با این حال این درخواست برای همه کاربران ارسال شده است.

همه کاربران واتس‌اپ باید شرایط جدید را تا کمتر از یک‌ماه دیگر(هشتم فوریه) قبول کنند، درغیر این‌صورت این پیام‌‍رسان قادر به ادامه ارایه خدمات نخواهند بود.اما اکنون آدام موسری گفته است: «به‌روزرسانی سیاست به هیچ‌وجه برحریم خصوصی پیام‌های شما با دوستان یا خانواده‌تان تأثیری ندارد.»

او گفته ما نمی‌توانیم پیام‌های خصوصی شما را ببینیم یا تماس‌های شما را بشنویم، چنانچه فیس‌بوک نمی‌تواند آن را بشنود. آدام موسری تأکید کرده که به اشتراک‌گذاری داده با فیس‌بوک نیز موضوع جدیدی نیست.

بنابر اعلام این شبکه اجتماعی تغییرات جدید در تلاش است تا کسب‌وکارها بتوانند از خدمات میزبانی فیس‌بوک برای مدیریت چت‌های واتس‌اپ استفاده کنند و براساس اطلاعات به‌دست آمده، تبلیغات هدفمند انجام دهند.

همزمان با خروج دسته‌جمعی کاربران از واتس‌اپ، پاول دوروف، بنیانگذار و مدیرعامل پیام‎رسان تلگرام اعلام کرد با موج ورود کاربران جدید به این پیام‌رسان مواجه است و ۲۵‌میلیون نفر در ۷۲ ساعت گذشته وارد تلگرام شدند.

بنابر اعلام پاول دوروف شمار کاربران فعال تلگرام اکنون از مرز ۵۰۰‌میلیون عبور کرده است.در روزهای گذشته سیگنال نیز از افزایش شمار کاربرانش خبر داده بود.

سیگنال همچنین درباره مشکل برخی از کاربران درمورد ایجاد گروه‌ها و تأخیر در دریافت کدهای تأیید گفته بود به دلیل افزایش شتابان کاربران با مشکلاتی مواجه شده است.اما این پیام‌رسان در ١٠ ژانویه اعلام کرد سرورهای جدید آماده خدمات‌رسانی به کاربران هستند.

هر دو پیام‌رسان تلگرام و سیگنال سرویس پیام‌رسانی رمزگذاری شده رایگان در اختیار کاربران‌شان می‌گذارند.

کد خبر 579327 برچسب‌ها شبکه‌ اجتماعی اینترنت - تلگرام چالش‌های فضای مجازی اپلیکیشن

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شبکه اجتماعی اینترنت تلگرام چالش های فضای مجازی اپلیکیشن پیام رسان شمار کاربران واتس اپ فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۸۱۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر فتح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: تولید مواد معدنی همواره به عنوان نقطه آغازین یک زنجیره تأمین با ارزش در بخش‌های تأمین کننده مواد اولیه بخش صنعت و مصالح مورد نیاز برای ساختمان، بنادر، سدها، فرودگاه‌ها و … محسوب می‌شود.

وی افزود: استان آذربایجان‌شرقی از نظر وجود ذخایر مختلف و متنوع معدنی، یکی از مناطق غنی کشور به شمار می‌رود؛ به طوری که همواره ذخایر غنی مواد معدنی را به عنوان یک امکان بالقوه در توسعه صنعتی استان در نظر می‌گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی یادآور شد: در این استان تاکنون ۵۲ ماده معدنی متنوع شناسایی شده است و همواره معادن فلزی استان را رنگین‌کمانی از معادن توصیف کرده‌اند.

وی توضیح داد: آخرین نتایج منتشر شده از نتایج حاصل از اجرای طرح معادن فعال استان در سال ۱۴۰۲ حاکی از آن است که تا پایان سال ۱۴۰۱ تعداد ۲۷۹ واحد معدنی در استان فعال بوده که از نظرتعداد، ۴.۸ درصد از کل معادن فعال کشور را به خود اختصاص داده و برای هفت هزار و۲۸۰ نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد کرده است که سهم ۵.۴ درصدی از کل شاغلان بخش معدنی کشور را در برمی‌گیرد.

فتح‌زاده ابراز داشت: فعالیت‌های صورت گرفته در بخش معدنی استان، منجر به ایجاد ارزش افزوده‌ای به مبلغ ۱۸۱ هزار و ۳۵۸ میلیارد ریال شده است که با نسبت ۷ درصدی، رتبه ۴ کشوری از کل ارزش افزوده ایجاد شده را به خود اختصاص داده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی ادامه داد: همچنین نتایج نشان می‌دهد نسبت به سال ۱۴۰۰ میزان رشد ارزش افزوده ایجاد شده در معادن فعال استان حدود ۱۳.۷ درصد بوده است.

وی افزود: میزان رشد ارزش سرمایه گذاری صورت گرفته در معادن در حال بهره برداری کل کشور در سال ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰ برابر ۶۹.۴ درصد بوده که این میزان در آذربایجان شرقی دارای ۲۱۱.۵ درصد رشد بوده است و با ۹ هزار و ۴۹۲ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری، ۷ درصد از کل میزان سرمایه گذاری صورت گرفته در بخش‌های معدنی کشور را به خود اختصاص داده است.

کد خبر 6098239

دیگر خبرها

  • پاول دورف، تلگرام را امن‌تر از واتساپ و سیگنال می‌داند
  • عامل ۸۰درصد دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری کاربران چیست؟
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • فعال نبودن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک کاربران است
  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • کاهش ۳۰ درصدی شمار پرندگان مهاجر